Onderneem je leven zelf (EPUB)Het boek Onderneem je leven zelf is ook verkrijgbaar als E-Boek. Voor het lezen van een E-boek heeft u of een E-reader nodig (Hardware) of speciale software, dat u op uw computer kunt installeren..

Hier vindt u een paar tips voor gratis software voor het lezen van E-boeken. U bent uiteraard zelf verantwoordelijk voor het installeren en het gebruik ervan op uw computer. De mogelijkheden:

Morzilla Firefox

Als u gebruik maakt van de Morzilla Firefox Internetbrowser dan kunt u de gratis EPUBReader (http://www.epubread.com) downloaden en installeren. Daarna kunt het boek downloaden en met uw browser openen en lezen.
Nadat u de software heeft geïnstalleerd en u uw computer opnieuw heeft opgestart downloadt u het boek uit de webshop. Opent u het boek met uw internetbrowser. Daarna slaat u het boek op op een gewenste locatie op uw computer.

Calibre:

Deze open source software kan gebruikt worden voor alle gangbare computers. Calibre downloadt u via het internet gratis via de URL http://calibre-ebook.com.
Nadat u het programma heeft geïnstalleerd, opent u het programma en downloadt u het E- boek via onze webshop. Vervolgens opent u het E-boek met behulp van de instructies van de software.

Verdere tips voor EPUB- software vindt u via http://en.wikipedia.org/wiki/EPUB